Doorgaan naar hoofdcontent

Uitgelicht

2. Gebruik bestaande websites.
U kunt er ook voor kiezen om bestaande websites te gebruiken om geld te verdienen. Deze omvatten zowel actieve inkomsten als passieve inkomensmethoden. U kunt bijvoorbeeld een aantal gebruikte artikelen verkopen of investeren in het maken van enkele digitale ontwerpen die vervolgens op artikelen kunnen worden verkocht. Nogmaals, besteed een aanzienlijk deel van je tijd aan een passief inkomen, zodat je langzaam inkomsten kunt opbouwen die zonder extra inspanning op de automatische piloot arriveren.

Natuurlijk heeft een groot deel van deze sites hun eigen respectieve apps. Maar deze zijn zeker minder betrokken bij de gig-economie, en meer nog op de langere termijn projecten die bestaan ​​op het gebied van fotografie, online marketing , grafisch ontwerp en webontwikkeling, bijvoorbeeld.

Craigslist : deze site is al meer dan een decennium de go-to-resource voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra geld online. U kunt uw gebruikte spullen gemakkelij…

7 Realistische manieren om online geld te verdienen in 2018

Of je nu snel geld wilt verdienen, of je bent op zoek naar duurzame resultaten die inkomsten opleveren, er zijn manieren om online geld te verdienen. De waarheid is dat online geld verdienen niet zo moeilijk is als de meeste om eruit te halen. Het vereist enige discipline . Zeker. Zonder discipline zult u het moeilijk vinden om zowel online als offline geld te verdienen. 
Als u echter op zoek bent naar realistische manieren waarop u nu online geld kunt verdienen , dan komt dit echt neer op zeven paden die u kunt gebruiken om winst te maken. Sommigen zullen u onmiddellijke resultaten bieden, die u helpen om uw elementaire maandelijkse benodigdheden zoals huur, nutsvoorzieningen en boodschappen aan te pakken, terwijl anderen het potentieel hebben om uw leven te transformeren door uw financiën op lange termijn te revolutioneren.
Welke methode u ook kiest om uw online inkomen te genereren, er is een heel belangrijk iets om te begrijpen. Tegenwoordig zijn er over de hele wereld, met zijn 7+ miljard inwoners, twee terugkerende dingen waar mensen naar op zoek zijn. Of mensen willen meer tijd of ze willen meer geld. De waarheid? Tijd is veel waardevoller dan geld. Je kunt de tijd niet opnieuw creëren. Als het eenmaal is uitgegeven, is het voor altijd verdwenen. Geen geld.
Er kan geld worden verdiend en uitgegeven, opgeslagen en gestolen, geïnvesteerd en verspild. Geen tijd. Daarom is tijd veel waardevoller dan geld. Het punt? Wanneer je de luxe van tijd mist, kan geld verdienen online (of offline) een onmogelijke taak lijken. Hoe zou je dat moeten doen als je werkt aan een levengevende negen-tot-vijf baan? Hoewel de stabiliteit van een voltijdbaan de meeste kans biedt om 's nachts goed te slapen, geeft het je creatieve sappen niet de mogelijkheid om te zoeken naar nieuwe strategieën voor het produceren van inkomsten.
Dit gaat hier niet over een methode om snel rijk te worden. Als je snel rijk wilt worden, vergeet dan om het op internet te proberen. Jazeker, Facebook-advertenties zijn allemaal rage, maar zonder een goed begrip van de mechanismen achter verkooptrechters en conversie-optimalisaties , die pas na jaren en jaren van in-de-loopgraven op het gebied van internetmarketing werken, verspilt u uw tijd proberen om 'snel rijk te worden'.
Hoe geld online te verdienen
Welke methode u ook gebruikt om inkomsten te genereren op internet, u moet uw manier van denken aanpassen om u sterker te maken dan om u te ontmoedigen. De waarheid? Online geld verdienen kan worden beladen met vermijdbare valkuilen. Er is geen tekort aan de rah-rah proost van internetmarketeers die op zoek zijn naar manieren om ervoor te zorgen dat ze je afscheiden van je zuurverdiende geld. De truc? Annuleer het lawaai en kom bij het echte vlees en de aardappelen.
To do that, you have to harbor a few fundamental guiding principles in your mind. Today, if you're at all serious about generating a full-time income (and more) from your online activities, then you need to focus on passive income as opposed to active income. Sure, the active income will help you survive. That's the scarcity mentality at play. But it's the passive income ideas that will help you thrive.
Aangezien je een eindige hoeveelheid tijd hebt, zou passief inkomen een groot deel van je werk moeten uitmaken. En als je serieus online inkomsten genereert, moet passief inkomen een van je enige doelen en ambities zijn. Waarom? Gewoon dit. Zou u niet liever het werk een keer doen en herhaaldelijk betaald krijgen in plaats van te vertrouwen op uw tijd om dat inkomen te genereren?
Omdat tijd de meest kostbare grondstof is op deze aarde, investeer je de tijd aan de voorkant, zodat je de voordelen van de back-end kunt plukken. Dit betekent een beetje zweetvermogen toevoegen en vandaag niet worden betaald. In plaats daarvan wordt u ergens op de weg betaald. En u blijft betaald krijgen of u die passieve inkomstenstroom blijft opbouwen of stopt. Het is duidelijk dat dit de geprefereerde route is, maar duidelijk is de weg minder afgelegd.

Iedereen die geïnteresseerd is om online geld te verdienen, moet een passief inkomen nastreven en tegelijkertijd aan een actief inkomen werken. Er zijn tal van manieren om passief inkomsten te genereren op het internet, waarvan vele beginnen bij de basis van het hebben van een blog, het genereren van aanzienlijk verkeer en het opbouwen van een publiek en een lijst. Is het makkelijk? Nee. Is het de moeite waard? Het is zeker. Maar dat betekent niet dat u vandaag nog een blog moet starten om geld te verdienen.

U kunt kiezen voor een niet-blog-startroute. Zeker. Maar als u op zoek bent naar een lang leven in uw inkomstengenererende vaardigheden op internet, dan moet een blog uw primaire doel zijn.

Gerelateerd:  Hoe kunnen app-makers de inkomsten verbeteren en ervoor zorgen dat gebruikers betrokken blijven?

1. Maak gebruik van de app-economie.
Als u op zoek bent naar een aantal onmiddellijke financiële behoeften, dan is de app-economie waarschijnlijk geschikt voor u. Dankzij het fenomeen 'global sharing', dat deels is geïntroduceerd door onze smartphones en de steeds groter wordende wereldwijde connectiviteit, kunt u gemakkelijk kiezen voor een aantal snelle actieve inkomsten met behulp van bekende apps. Van ride-sharing tot leveringen en zelfs snelle taken, daar is vandaag een app voor, zoals het gezegde luidt. 

Rijden naar Uber of Lyft : als u zich in een omgeving bevindt waar u Uber of Lyft (of zelfs een van de vele concurrenten over de hele wereld, zoals Didi in China) kunt vinden, kunt u gemakkelijk een goed inkomen verdienen. De uren zijn flexibel en je kunt naar eigen inzicht werken, waardoor het perfect is, zelfs als je op dit moment een volledige baan hebt, maar op zoek bent naar wat geld aan de kant. 


Bezorgen voor Postmates : apps zoals Postmates zijn tegenwoordig een dozijn dozijn. Toch is postmates verreweg het populairst en heb je op sommige locaties zelfs geen auto nodig om geld te verdienen met deze app. In sommige stedelijke ontwikkelingen en grote metropolen zoals Manhattan, zou een fiets voldoende zijn. 

iBotta : verdien geld terug door aanbevolen producten te kopen bij grote retailers. Het enige dat u hoeft te doen, is kortingen toevoegen, winkelen en vervolgens een foto maken van uw bon om uw geld terug te verdienen. Eenvoudig en effectief. Bovendien heeft deze app meer dan 50.000 vijfsterrenrecensies in de App Store. 

Taakkonijn : een  andere eenvoudige en rechttoe rechtaan app voor het maken van een beetje side-hustle inkomen is de Task Rabbit-app. Taken kunnen van alles zijn, van eenvoudige reparaties tot meer uitputtende ondernemingen. De app zorgt voor een zorgvuldige controle van elke serviceprovider om de hoogste kwaliteit te garanderen, en het is een geweldige manier om wat extra inkomsten aan de kant te verdienen op uw eigen voorwaarden. 

Ebates : deze app biedt een eenvoudige manier om online geld te verdienen door te kopen wat je al koopt en vervolgens een geld-terug-beloning te krijgen. Met eBates zijn er geen scanbewijzen. Klik eenvoudig op een link in de app en koop in de winkel. Je ontvangt automatisch je contante uitbetaling bij aankoop en ontvangt tegelijkertijd een e-mailbevestiging.  

Swagbucks :  met Swagbucks zijn er een aantal manieren waarop je geld kunt verdienen. U kunt online winkelen, video's bekijken, enquêtes beantwoorden en surfen op internet. De app geeft je zowel geld terug als cadeaubonnen als een beloning voor je inspanningen. 


Inbox-dollars : een andere app die u kunt gebruiken om online geld te verdienen, is Inbox Dollars, waarmee u betaalt voor het kijken naar televisie, het maken van enquêtes en winkelen. Er zijn hier contante aanbiedingen en het is relatief vergelijkbaar met sommige van de andere apps in deze arena.  

Reacties

Populaire posts