Doorgaan naar hoofdcontent

Uitgelicht

2. Gebruik bestaande websites.
U kunt er ook voor kiezen om bestaande websites te gebruiken om geld te verdienen. Deze omvatten zowel actieve inkomsten als passieve inkomensmethoden. U kunt bijvoorbeeld een aantal gebruikte artikelen verkopen of investeren in het maken van enkele digitale ontwerpen die vervolgens op artikelen kunnen worden verkocht. Nogmaals, besteed een aanzienlijk deel van je tijd aan een passief inkomen, zodat je langzaam inkomsten kunt opbouwen die zonder extra inspanning op de automatische piloot arriveren.

Natuurlijk heeft een groot deel van deze sites hun eigen respectieve apps. Maar deze zijn zeker minder betrokken bij de gig-economie, en meer nog op de langere termijn projecten die bestaan ​​op het gebied van fotografie, online marketing , grafisch ontwerp en webontwikkeling, bijvoorbeeld.

Craigslist : deze site is al meer dan een decennium de go-to-resource voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra geld online. U kunt uw gebruikte spullen gemakkelij…

Werk met passie online en verdien geld met u tijd op internet in 2018


Wees enthousiast, wees vastberaden en het maakt niet uit hoe vervelend het soms lijkt je moet blijven duwen. Heb ijver, rijd en wees toegewijd aan uw project. Anderen kunnen je vertellen of je serieus bent over de voortgang van je werk of niet. Nooit haasten, stel blokken van tijd, zodat u uw tijd kunt nemen en geen losse eindjes laten, afmaken wat u begint. Ik probeer één project tegelijk te doen. Wanneer je de neiging hebt om rond te stuiteren, Maak dan even een bakkie koffie. U wilt beginnen en eindigen en naar het volgende gaan. Alleen omdat u vanuit huis werkt, betekent niet dat u geen schema of een dagplan zou moeten hebben. Kies net als ik een 9-5 tijd of andere tijden als je wilt, neem op vaste tijden pouze, buiten het huis een tijdslimiet die strikt van dag tot dag wordt besteed aan uw project. Laat je antwoordapparaat berichten opnemen en die telefoon neerleggen, eigenlijk alle afleidingen uitschakelen zodat je gefocust kunt blijven. Ik luister graag naar muziek soms als ik aan iets werk, maar soms zelfs als ik het afleid, ik aarzel niet om het af te sluiten. Organisatie is de sleutel om dingen in beweging te houden. Een plek voor alles en alles op zijn plaats, zodat u geen tijd verspilt aan het zoeken naar dingen. Leg het allemaal in uw werkruimte als een lopende band. Als je trots bent op je werk, bescherm je het. Houd afgeronde projecten afgedekt, ongelukken gebeuren. Het enige dat je nodig hebt, is een kopje koffie of frisdrank dat je omver gooit om iets te veroorzaken, vooral als het iets is dat gemaakt is van gemakkelijk gekleurd materiaal. Eet en drink voor of na je start met werken, beter dan genezen. Alles bij elkaar werken in een tempo en op een dagelijkse schema dat goed voor je is, dus je zult jezelf niet uitbranden. Vind een manier om uw tijd in evenwicht te brengen.  Als u een huisvrouw bent of thuismoeder bent, zodat u voor uw kinderen, uw huis en uw ambachten kunt zorgen. Neem af en toe wat tijd voor jezelf. Er is niets mis met een korte pauze of twee gedurende de dag om je hersenen en lichaam rust te gunnen. Ontwikkel gewoon een systeem en probeer het bij te houden. Onthoud dat hoe persistenter en consistenter je bent in het ontwikkelen van je vak, hoe sneller en groter je inventaris groeit.

Reacties

Populaire posts