Doorgaan naar hoofdcontent

Uitgelicht

2. Gebruik bestaande websites.
U kunt er ook voor kiezen om bestaande websites te gebruiken om geld te verdienen. Deze omvatten zowel actieve inkomsten als passieve inkomensmethoden. U kunt bijvoorbeeld een aantal gebruikte artikelen verkopen of investeren in het maken van enkele digitale ontwerpen die vervolgens op artikelen kunnen worden verkocht. Nogmaals, besteed een aanzienlijk deel van je tijd aan een passief inkomen, zodat je langzaam inkomsten kunt opbouwen die zonder extra inspanning op de automatische piloot arriveren.

Natuurlijk heeft een groot deel van deze sites hun eigen respectieve apps. Maar deze zijn zeker minder betrokken bij de gig-economie, en meer nog op de langere termijn projecten die bestaan ​​op het gebied van fotografie, online marketing , grafisch ontwerp en webontwikkeling, bijvoorbeeld.

Craigslist : deze site is al meer dan een decennium de go-to-resource voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra geld online. U kunt uw gebruikte spullen gemakkelij…

Verkoop uw oude onbeperkte data-abonnement voor 1.000 euro


Heeft u nog steeds een oud, werkelijk onbeperkt dataplan uit de late jaren 2000?
Je realiseert je het misschien niet, maar je zit op een goudmijn.
Onbeperkte data-abonnementen verkopen nu voor  1.000 euro op eBay.
Dit is waarom:
De huidige ongelimiteerde data-abonnementen is niet ongelimiteerd, Maar de oude onbeperkte plannen, circa 2008-9, zijn letterlijk onbeperkt.
Dus hoewel dit misschien een beetje riskant is, is er zeker een zwarte markt voor deze onbeperkte data-abonnementen, met mensen die ze willen kopen voor ongeveer duizend dollar.

Reacties

Populaire posts