Doorgaan naar hoofdcontent

Uitgelicht

2. Gebruik bestaande websites.
U kunt er ook voor kiezen om bestaande websites te gebruiken om geld te verdienen. Deze omvatten zowel actieve inkomsten als passieve inkomensmethoden. U kunt bijvoorbeeld een aantal gebruikte artikelen verkopen of investeren in het maken van enkele digitale ontwerpen die vervolgens op artikelen kunnen worden verkocht. Nogmaals, besteed een aanzienlijk deel van je tijd aan een passief inkomen, zodat je langzaam inkomsten kunt opbouwen die zonder extra inspanning op de automatische piloot arriveren.

Natuurlijk heeft een groot deel van deze sites hun eigen respectieve apps. Maar deze zijn zeker minder betrokken bij de gig-economie, en meer nog op de langere termijn projecten die bestaan ​​op het gebied van fotografie, online marketing , grafisch ontwerp en webontwikkeling, bijvoorbeeld.

Craigslist : deze site is al meer dan een decennium de go-to-resource voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra geld online. U kunt uw gebruikte spullen gemakkelij…

7 nieuwe manieren om in 2018 online geld te verdienen met thuiswerkers!

Of je nu snel geld wilt verdienen, of je bent op zoek naar duurzame resultaten die inkomsten opleveren, er zijn manieren om online geld te verdienen. De waarheid is dat online geld verdienen niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Het vereist enige discipline. Zeker. Zonder discipline zult u het moeilijk vinden om zowel online als offline geld te verdienen.

Als u echter op zoek bent naar realistische manieren waarop u nu online geld kunt verdienen, dan komt dit echt neer op zeven manieren in 2018 die u kunt gebruiken om winst te maken. in iedergeval geld te verdienen. Sommigen zullen u onmiddellijke resultaten bieden, die u helpen om uw elementaire maandelijkse benodigdheden zoals huur, nutsvoorzieningen en boodschappen te bekostigen, terwijl anderen het potentieel hebben om uw leven te transformeren door uw financiën op lange termijn te bekostigen.

Welke methode u ook kiest om uw online inkomen te genereren, er is een heel belangrijk iets om te begrijpen. Tegenwoordig zijn er over de hele wereld, met zijn 7+ miljard inwoners, twee terugkerende dingen waar mensen naar op zoek zijn. Of mensen willen meer tijd of ze willen meer geld. De waarheid? Tijd is veel waardevoller dan geld. Je kunt de tijd niet opnieuw creëren. Als het eenmaal is uitgegeven, is het voor altijd verdwenen. Geen geld.

Er kan geld worden verdiend en uitgegeven, opgeslagen en gestolen, geïnvesteerd en verspild. Geen tijd. Daarom is tijd veel waardevoller dan geld. Het punt? Wanneer je de luxe van tijd mist, kan geld verdienen online (of offline) een onmogelijke taak lijken. Hoe zou je dat moeten doen als je werkt aan een levengevende negen-tot-vijf baan? Hoewel de stabiliteit van een voltijdbaan de meeste kans biedt om 's nachts goed te slapen, geeft het je creatieve sappen niet de mogelijkheid om te zoeken naar nieuwe strategieën voor het produceren van inkomsten.

Dit gaat hier niet over een methode om snel rijk te worden. Als je snel rijk wilt worden, vergeet dan om het op internet te proberen. Jazeker, Facebook-advertenties zijn allemaal in, maar zonder een goed begrip van de mechanismen achter verkooptrechters en conversie-optimalisaties, die pas na jaren en jaren van in-de-loopgraven op het gebied van internetmarketing werken, verspilt u uw tijd proberen om 'snel rijk te worden'.

Hoe geld online te verdienen in 2018

Welke methode u ook gebruikt om inkomsten te genereren op het web, u moet uw manier van denken aanpassen om u sterker te maken dan om u te ontmoedigen. De waarheid? Online geld verdienen kan worden beladen met vermijdbare valkuilen. Er is geen tekort aan de rah-rah proost van internetmarketeers die op zoek zijn naar manieren om ervoor te zorgen dat ze je afscheiden van je zuurverdiende geld.

Om dat te doen, moet je een paar fundamentele leidende principes in je geest koesteren. Als je nu serieus bent over het genereren van een voltijds inkomen (en meer) uit je online activiteiten, dan moet je je richten op passief inkomen in plaats van op actief inkomen. Natuurlijk, het actieve inkomen zal je helpen te overleven. Dat is de schaarsheid mentaliteit in het spel. Maar het zijn de passieve inkomensideeën die u zullen helpen verdienen.

Aangezien je een eindige hoeveelheid tijd hebt, zou passief inkomen een groot deel van je werk moeten uitmaken. En als je serieus online inkomsten genereert, moet passief inkomen een van je enige doelen en ambities zijn. Waarom? Gewoon dit. Zou u niet liever het werk een keer doen en herhaaldelijk betaald krijgen in plaats van te vertrouwen op uw tijd om dat inkomen te genereren?

Omdat tijd de meest kostbare grondstof is op deze aarde, investeer je de tijd aan de voorkant, zodat je de voordelen van de back-end kunt plukken. Dit betekent een beetje zweetvermogen toevoegen en vandaag niet worden betaald. In plaats daarvan wordt u ergens op de weg betaald. En u blijft betaald krijgen of u die passieve inkomstenstroom blijft opbouwen of stopt. Het is duidelijk dat dit de geprefereerde route is, maar duidelijk is de weg minder afgelegd.

Iedereen die geïnteresseerd is om online geld te verdienen, moet een passief inkomen nastreven en tegelijkertijd aan een actief inkomen werken. Er zijn tal van manieren om passief een inkomen te genereren op internet, waarvan vele beginnen bij de basis van het hebben van een blog, het genereren van aanzienlijk verkeer en het opbouwen van een publiek en een lijst. Is het makkelijk? Nee. Is het de moeite waard? Het is zeker. Maar dat betekent niet dat u vandaag nog een blog moet starten om geld te verdienen.

U kunt kiezen voor een niet-blog-startroute. Zeker. Maar als u op zoek bent naar een lang leven in uw inkomstengenererende vaardigheden op internet, dan moet een blog uw primaire doel zijn.

Gerelateerd: Hoe kunnen app-makers de inkomsten verbeteren en ervoor zorgen dat gebruikers betrokken blijven?
1. Maak gebruik van de app-economie.

Als u op zoek bent naar een aantal onmiddellijke financiële behoeften, dan is de app-economie waarschijnlijk geschikt voor u. Dankzij het fenomeen 'global sharing', dat deels is geïntroduceerd door onze smartphones en de steeds groter wordende wereldwijde connectiviteit, kunt u gemakkelijk kiezen voor een aantal snelle actieve inkomsten met behulp van bekende apps. Van ride-sharing tot leveringen en zelfs snelle taken, daar is vandaag een app voor, zoals het gezegde luidt.

Rijden naar Uber of Lyft: als u zich in een omgeving bevindt waar u Uber of Lyft (of zelfs een van de vele concurrenten over de hele wereld, zoals Didi in China) kunt vinden, kunt u gemakkelijk een goed inkomen verdienen. De uren zijn flexibel en je kunt naar eigen inzicht werken, waardoor het perfect is, zelfs als je op dit moment een volledige baan hebt, maar op zoek bent naar wat geld aan de kant.

Bezorgen voor Postmates: apps zoals Postmates zijn tegenwoordig een dozijn dozijn. Toch is postmates verreweg het populairst en heb je op sommige locaties zelfs geen auto nodig om geld te verdienen met deze app. In sommige stedelijke ontwikkelingen en grote metropolen zoals Manhattan, zou een fiets voldoende zijn.

iBotta: verdien geld terug door aanbevolen producten te kopen bij grote retailers. Het enige dat u hoeft te doen, is kortingen toevoegen, winkelen en vervolgens een foto maken van uw bon om uw geld terug te verdienen. Eenvoudig en effectief. Bovendien heeft deze app meer dan 50.000 vijfsterrenrecensies in de App Store.

Taakkonijn: een andere eenvoudige en rechttoe rechtaan app voor het maken van een beetje side-hustle inkomen is de Task Rabbit-app. Taken kunnen van alles zijn, van eenvoudige reparaties tot meer uitputtende ondernemingen. De app zorgt voor een zorgvuldige controle van elke serviceprovider om de hoogste kwaliteit te garanderen, en het is een geweldige manier om wat extra inkomsten aan de kant te verdienen op uw eigen voorwaarden.

Ebates: deze app biedt een eenvoudige manier om online geld te verdienen door te kopen wat je al koopt en vervolgens een geld-terug-beloning te krijgen. Met eBates zijn er geen scanbewijzen. Klik eenvoudig op een link in de app en koop in de winkel. Je ontvangt automatisch je contante uitbetaling bij aankoop en ontvangt tegelijkertijd een e-mailbevestiging.

Swagbucks: met Swagbucks zijn er een aantal manieren waarop je geld kunt verdienen. U kunt online winkelen, video's bekijken, enquêtes beantwoorden en surfen op internet. De app geeft je zowel geld terug als cadeaubonnen als een beloning voor je inspanningen.

Inbox-dollars: een andere app die je kunt gebruiken om online geld te verdienen, is Inbox Dollars, waarmee je betaalt voor het kijken naar televisie, het maken van enquêtes en winkelen. Er zijn hier contante aanbiedingen en het is relatief vergelijkbaar met sommige van de andere apps in deze arena.

Gerelateerd: Wat u echt verdient op Uber, Airbnb en TaskRabbit elke maand
2. Gebruik bestaande websites.

U kunt er ook voor kiezen om bestaande websites te gebruiken om geld te verdienen. Deze omvatten zowel actieve inkomsten als passieve inkomensmethoden. U kunt bijvoorbeeld een aantal gebruikte artikelen verkopen of investeren in het maken van enkele digitale ontwerpen die vervolgens op artikelen kunnen worden verkocht. Nogmaals, besteed een aanzienlijk deel van je tijd aan een passief inkomen, zodat je langzaam inkomsten kunt opbouwen die zonder extra inspanning op de automatische piloot arriveren.

Natuurlijk heeft een groot deel van deze sites hun eigen respectieve apps. Maar deze zijn zeker minder betrokken bij de gig-economie, en meer nog op de langere termijn projecten die bestaan ​​op het gebied van fotografie, online marketing, grafisch ontwerp en webontwikkeling, bijvoorbeeld.

Craigslist: deze site is al meer dan een decennium de go-to-resource voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra geld online. U kunt uw gebruikte spullen gemakkelijk verkopen, een logeerkamer in uw huis of appartement huren en uw diensten aan de wereld aanbieden.

Upwork: deze website biedt een geweldige marktplaats voor de verkoop van vrijwel elke professionele service. U hebt geen merchant account, website van uzelf of iets anders voor die kwestie nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is een goede service tegen een redelijke prijs bieden. Maar wees gewaarschuwd, je zult moeten concurreren met vele anderen die constant bieden op openstaande vacatures.

Cafe Press: op deze website kunt u digitale ontwerpen maken die vervolgens op het platform kunnen worden verkocht. U verdient een commissie voor alles wat u verkoopt en u zult nooit te maken krijgen met afdrukken, warehousing, klantenservice enzovoort. De site heeft meer dan 2 miljoen onafhankelijke ontwerpers die producten hebben gemaakt die hier online worden verkocht. Als je wat grafische ontwerpvaardigheden hebt, dan is dit een geweldige potentiële bron voor je op internet gebaseerde inkomsten.

Fiverr: het in Israël wonende Fivver werd in 2010 opgericht door Shal Wininger en Micha Kaufam. Het is een geweldige bron voor het online verkopen van vrijwel elke dienst. Je kunt optredens aanbieden vanaf $ 5, maar je krijgt ook veel meer betaald voor upgrades en add-ons. Er zijn genoeg aanbieders die 6 cijfers verdienen op Fiverr, dus het is zonder twijfel een goede reden om een ​​gezond inkomen te genereren. Zorg ervoor dat u een serieuze waarde opgeeft.

Mechanical Turk: Amazon's Mechanical Turk is een hulpmiddel voor het uitvoeren van human intelligence-taken, of zoals de site gewoonlijk naar hen verwijst, HIT's. Je krijgt een heel klein bedrag voor elke HIT en je hebt veel volume nodig om een ​​aanzienlijk bedrag te verdienen. Maar het is een hulpmiddel dat u in uw vrije tijd kunt gebruiken om online een klein inkomen te genereren.

Flippa: als je een voorliefde hebt voor kopen en verkopen, kun je Flippa en zijn duurdere tegenhanger Deal Flow Brokerage gebruiken om websites te kopen en verkopen met winstoogmerk. U moet weten wat u hier doet, maar u kunt gemakkelijk een aanzienlijk inkomen verdienen door winstgenererende websites om te slaan.

Etsy: Hoewel Etsy's populariteit onlangs is afgenomen, is het nog steeds een geweldige bron voor het online verkopen van handgemaakte artikelen. Geen behoefte aan complexe e-commercesites of verkopersaccounts of enige vorm van automatisering. Het bedrijf neemt een commissie op van elke verkoop en rekent een kleine aanbiedingsprijs per item. Maar velen gebruiken Etsy nog steeds als hun belangrijkste bron van inkomsten. Het beste deel is dat je hier ook digitale producten kunt verkopen, zoals posterontwerpen.

Shutterstock en iStockPhoto: heb je een goed oog voor fotografie? Waarom geen foto's verkopen op een aantal van de toonaangevende fotografiesites. Je hebt wat vaardigheden in ontwerpsoftware nodig om mee te taggen. Maar als je vaardigheden op dit gebied hebt, is het een geweldige potentiële bron voor passief inkomen.

Threadless: vergelijkbaar met CafePress, Threadless uit Chicago biedt je ook de mogelijkheid om digitale ontwerpen te verkopen in de vorm van t-shirts en andere merchandise zoals telefoonhoesjes, mokken, strandlakens, enzovoort.

Zazzle: Een andere geweldige bron voor online verkopen is om Zazzle van Robert Beaver te gebruiken. De site is enigszins vergelijkbaar met Etsy en vrijwel iedereen kan online geld verdienen door hier een verscheidenheid aan artikelen te verkopen. Van kunst tot handgemaakte artikelen en aanpasbare producten, je kunt hier vrijwel alles verkopen.

Gerelateerd: 5 manieren om genoeg geld te verdienen om uiteindelijk je baan te stoppen
3. Verkoop je eigen spullen.

Klaar om deel te nemen aan de e-commerce strijd? Waarom niet je eigen spullen verkopen? Natuurlijk, samen met het verkopen van je eigen spullen op je eigen website komt een hele reeks van beide verantwoordelijkheden en technische configuratie en vereisten. Om te beginnen heb je een website en een hostingaccount nodig. Je hebt ook een verkopersaccount nodig (zeker dat je Stripe of PayPal kunt gebruiken). Dan moet je die site ontwerpen, een verkooptrechter bouwen, een leidende magneet maken en wat e-mailmarketing doen.

Je hebt ook e-commerce software, fulfilment software, zorgen over warehousing, klantenservice, restituties en ga zo maar door. Maar dat is niet alles. Je hebt ook verkeer nodig. Denk aan zoekmachine-optimalisatie, Facebook-advertenties en andere campagnes voor sociale media. Klinkt het als een hoop werk? Tuurlijk. Vooral als je het allemaal alleen doet. Je zou kunnen kiezen voor het Amazon-platform, wat misschien de gemakkelijkere route is. Maar aan het einde van de dag is dit een serieuze zaak, die aanzienlijke winsten zou kunnen opleveren. Dus je bent er helemaal in of je bent het niet.

Shopify E-commerce: Wil je je eigen winkel bouwen? U kunt ervoor kiezen om een ​​Shopify-winkel te maken. U kunt WooCommerce ook als een plug-in installeren en uw e-commerce winkel van uw blog uitvoeren. U hebt een SSL-certificaat en een manier om betalingen te verwerken nodig, maar misschien vindt u dit gemakkelijker om snel aan de slag te gaan en direct te gaan verkopen.

Fulfilled-by-Amazon (FBA): u kunt gemakkelijk beginnen met verkopen in de grootste online winkel ter wereld en vergeet alle ellende en ophef over het uitbouwen van uw eigen infrastructuur en zorgen maken over het verkeer. U moet een commissie betalen, maar de meeste andere processen zullen voor u worden geautomatiseerd.

Drop-shipping: Amazon biedt één vorm van drop-shipping, maar er zijn andere bronnen voor drop-shipping-producten die u nooit zelf hoeft te zien of zelf hoeft af te handelen. U hoeft alleen maar de verkoop te sluiten. Aanbieders zoals SaleHoo, Worldwide Brands en vele anderen bieden u een geweldige bron voor het drop-verzenden van uw producten.

High-ticket consulting of coaching: u kunt uw eigen high-ticket consulting- of coachingproducten van uw website verkopen. U hebt nog steeds een website, verkopersaccount, verkooptrechter, hoofdmagneet en vele andere items nodig. Maar u kunt gemakkelijk een substantieel bedrag verdienen van elke individuele klant, waardoor het de moeite waard is om de lastige setup die nodig is te vergoeden.

Gerelateerd: Geld verdienen online: 5 Grote online verkoopmogelijkheden voor elke ondernemer
4. Verkopen als een partner.

Er zijn heel veel middelen om online geld te verdienen als een partner. Je zou producten kunnen kopen van ClickBank, Commission Junction, Rakuten Marketing, Share-a-Sale, Impact Radius en vele anderen. Plus, veel van de grotere bedrijven hebben ook hun eigen partnerprogramma's. Doe uw due diligence en vind het juiste bedrijf met een relevant product of een relevante dienst voor uw publiek dat u als een partner kunt verkopen.

In sommige gevallen hebt u een actieve website met aanzienlijk verkeer nodig om goedgekeurd te worden. Verkopen als een partner is niet eenvoudig, maar als je het publiek wel hebt, kan dit zeker een substantieel bedrag aan inkomsten opleveren.

Gerelateerd: Waarom gelieerde netwerken zo belangrijk zijn voor online affiliate marketing
5. Start een blog.

Als je serieus online geld wilt verdienen, start je een blog. Bloggen is een van de gemakkelijkste en meest duurzame bronnen van inkomsten. Zolang de blog op de juiste manier is opgezet, in de juiste niche, met de juiste con

Reacties

Populaire posts