Uitgelicht

Gebruik bestaande websites.om geld te verdienen in 2018

2. Gebruik bestaande websites.
U kunt er ook voor kiezen om bestaande websites te gebruiken om geld te verdienen. Deze omvatten zowel actieve inkomsten als passieve inkomensmethoden. U kunt bijvoorbeeld een aantal gebruikte artikelen verkopen of investeren in het maken van enkele digitale ontwerpen die vervolgens op artikelen kunnen worden verkocht. Nogmaals, besteed een aanzienlijk deel van je tijd aan een passief inkomen, zodat je langzaam inkomsten kunt opbouwen die zonder extra inspanning op de automatische piloot arriveren.

Natuurlijk heeft een groot deel van deze sites hun eigen respectieve apps. Maar deze zijn zeker minder betrokken bij de gig-economie, en meer nog op de langere termijn projecten die bestaan ​​op het gebied van fotografie, online marketing , grafisch ontwerp en webontwikkeling, bijvoorbeeld.

Craigslist : deze site is al meer dan een decennium de go-to-resource voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra geld online. U kunt uw gebruikte spullen gemakkelijk verkopen, een logeerkamer in uw huis of appartement huren en uw diensten aan de wereld aanbieden.

Upwork : deze website biedt een geweldige marktplaats voor de verkoop van vrijwel elke professionele service. U hebt geen merchant account, website van uzelf of iets anders voor die kwestie nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is een goede service tegen een redelijke prijs bieden. Maar wees gewaarschuwd, je zult moeten concurreren met vele anderen die constant bieden op openstaande vacatures.

Cafe Press : op deze website kunt u digitale ontwerpen maken die vervolgens op het platform kunnen worden verkocht. U verdient een commissie voor alles wat u verkoopt en u zult nooit te maken krijgen met afdrukken, warehousing, klantenservice enzovoort. De site heeft meer dan 2 miljoen onafhankelijke ontwerpers die producten hebben gemaakt die hier online worden verkocht. Als je wat grafische ontwerpvaardigheden hebt, dan is dit een geweldige potentiële bron voor je op internet gebaseerde inkomsten.


Fiverr : het in Israël wonende Fivver werd in 2010 opgericht door Shal Wininger en Micha Kaufam. Het is een geweldige bron voor het online verkopen van vrijwel elke dienst. Je kunt optredens aanbieden vanaf $ 5, maar je krijgt ook veel meer betaald voor upgrades en add-ons. Er zijn genoeg aanbieders die 6 cijfers verdienen op Fiverr, dus het is zonder twijfel een goede reden om een ​​gezond inkomen te genereren. Zorg ervoor dat u een serieuze waarde opgeeft.

Mechanical Turk : Amazon's Mechanical Turk is een hulpmiddel voor het uitvoeren van human intelligence-taken, of zoals de site gewoonlijk naar hen verwijst, HIT's. Je krijgt een heel klein bedrag voor elke HIT en je hebt veel volume nodig om een ​​aanzienlijk bedrag te verdienen. Maar het is een hulpmiddel dat u in uw vrije tijd kunt gebruiken om online een klein inkomen te genereren.

Flippa : als je een voorliefde hebt voor kopen en verkopen, kun je Flippa en zijn duurdere tegenhanger Deal Flow Brokerage gebruiken om websites te kopen en verkopen met winstoogmerk. U moet weten wat u hier doet, maar u kunt gemakkelijk een aanzienlijk inkomen verdienen door winstgenererende websites om te slaan.

Etsy : Hoewel Etsy's populariteit onlangs is afgenomen, is het nog steeds een geweldige bron voor het online verkopen van handgemaakte artikelen. Geen behoefte aan complexe e-commercesites of verkopersaccounts of enige vorm van automatisering. Het bedrijf neemt een commissie op van elke verkoop en rekent een kleine aanbiedingsprijs per item. Maar velen gebruiken Etsy nog steeds als hun belangrijkste bron van inkomsten. Het beste deel is dat je hier ook digitale producten kunt verkopen, zoals posterontwerpen.

Shutterstock en iStockPhoto : heb je een goed oog voor fotografie? Waarom geen foto's verkopen op een aantal van de toonaangevende fotografiesites. Je hebt wat vaardigheden in ontwerpsoftware nodig om mee te taggen. Maar als je vaardigheden op dit gebied hebt, is het een geweldige potentiële bron voor passief inkomen.


Threadless : vergelijkbaar met CafePress, Threadless uit Chicago biedt je ook de mogelijkheid om digitale ontwerpen te verkopen in de vorm van t-shirts en andere merchandise zoals telefoonhoesjes, mokken, strandlakens, enzovoort.

Zazzle : Nog een geweldige bron om online te verkopen, is het gebruik van Robert Beaver's Zazzle. De site is enigszins vergelijkbaar met Etsy en vrijwel iedereen kan online geld verdienen door hier een verscheidenheid aan artikelen te verkopen. Van kunst tot handgemaakte artikelen en aanpasbare producten, je kunt hier vrijwel alles verkopen.

Gerelateerd:  5 manieren om genoeg geld te verdienen om uiteindelijk je baan te stoppen

Reacties

Populaire posts